SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aralık Yağmuru!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yağmur etkili oldu.

Cumartesi günü başlayan aralıklı olarak süren ve Pazar sabah yarım saat kadar sağanak şeklinde yağan yağmur, zaman zaman ulaşımı etkiledi.

Bazı bölgede yağmur suyu birikintileri oluşurken, vatandaşlar yürümekte zorluk çekti.

Bu arada, Meteoroloji yetkilileri, yağmurun devam etmesinin yanı sıra zaman zaman kar yığışı beklendiğini ifade edip, hava sıcaklığının da en düşük 1 derece en yüksek ise 6-7 derece arasında seyretmesinin beklendiğini kaydettiler.

Malatya'da kasım ayından beri yağmur düşmezken, 1,5 ay sonra 11 Aralık günü yağmur düştü.

İLÇE YOLU KARDAN KAPALI..
Diğer yandan, Malatya'nın Pütürge ve Doğanyol ilçelerinin karayolunun kar ve tipi nedeniyle kapandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, iki ilçe karayolunun geçtiği Kubbedağı mevkiinde kar ve tipi nedeniyle geceden beri karayolunun kapalı olduğu bielirtilirken, Karayolları ekiplerinin yol açma çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Kar nedeniyle Pütürge ilçesine bağlı 30 köy yolunun da ilçe merkezi ile irtibatının kesik olduğu öğrenildi.

Bu arada, karın enerji nakil hatlarına zarar vermesi nedeniyle ilçe merkezi ile birçok köyde ise elektrik olmadığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız