SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aramalarda Sonuç Yok

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:26:50
Aramalarda Sonuç Yok
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde önceki gün Tohma Çayına düşen yaşlı adamı arama çalışmalarının 3. gününde de sonuç alınamadı. 

Darende ilçesi Zaviye Mahallesi’ndeki Somuncu Baba Külliyesi yakınlarındaki Tohma Çayına düşen Haci Ali Beyhan’ın, başlatılan arama çalışmaları 3 gündür sürdürülüyor. Olayın hemen ardından başlatılan arama çalışmaları Adıyaman ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama ekipleri, Malatya AFAD ve İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama ekipleri tarafından yürütülüyor. Bölge halkının da destek verdiği çalışmalar sabahın erken saatlerinden hava kararana kadar sürdürülüyor. Çaydaki yaklaşık 2,5 kilometrelik alanda karış karış yapılan arama çalışmalarında su altı kameraları da kullanılıyor. Bugün yapılan aramalarda kayıp yaşlı adamın bir ayakkabısı bulunurken, çalışmalar havanın kararması ile çalışmalara ara verildi.

Öte yandan Kayıp Haci Ali Beyhan’ın oğulları Ömer, Osman ve Ali Beyhan da ekiplerle birlikte erken saatlerinde ırmak kenarına gelerek, gün boyu çalışmaları izliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız