SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aramalardan Sonuç Yok

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:02:02
Aramalardan Sonuç Yok
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Sürgü'de 4 gün önce kaybolan 18 yaşındaki Engin Topal'ın bulunması için başlatılan çalışmalarda 4 gün içinde her hangi bir ize rastlanılmazken, atlayarak intihar etmiş olabileceği Sürgü Barajı’nda yapılan aramalarda ise bir sonuç ile edilemedi. AFAD ekipleri son olarak arama kamerası ile baraj gölünün altını görüntüleyerek arama yaptı. 

Doğanşehir ilçesinin Sürgü Mahallesinde 4 gün önce meydana gelen olayda lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Engin Topal, evden ayrılmış ve bir daha kendisinden bilgi alınamamıştı. Görgü tanıklarının kayıp gencin kaybolduğu gün akaryakıt istasyonuna giderek yakıt aldığı motosikletinin Sürgü Barajı’na yakın mesafede terk edilmiş olarak bulunması üzerine, gencin baraj gölüne atlayarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Bunun üzerine ilk gün Malatya Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekibinin baraj kenarında yaptığı dalışlarda her hangi bir sonuç elde edilemezken, AFAD ekiplerince baraj gölünde yapılan taramada da yine bir sonuç çıkmamıştı.

AFAD ekipleri tarafından arama kamerası ile baraj gölünün sahil kenarının dibi görüntülenerek gencin cesedinin olup olmadığı kontrol edildi. Ancak arama kamerası ile yapılan aramalarda da bir sonuç çıkmadı. Bölgedeki arama çalışmaları sürerken, gence 4 gün içinde ulaşılacak bir bulguya ulaşılamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız