SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kömürhan'daki Aramaya Deniz Kuvvetleri Ekibi de Katıldı

0
Güncellendi - 2017-12-13 05:18:16
Kömürhan'daki Aramaya Deniz Kuvvetleri Ekibi de Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da 1 Aralık tarihinde kaybolan ve 5 gün sonra cüzdanı Karakaya barajında bulunan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen özel ekip kameralı su altı robotu ile arama çalışmasına başladı.

Edinilen bilgiye göre, 1 Aralık tarihinde Kovancılar Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi Havva Deringöl, mini terminalden Malatya minibüsüne bindi. Minibüs Kömürhan Köprüsü’ne geldiğinde genç kız araçtan indi ve bir daha da haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine güvenlik güçleri arama çalışması yaparken, balıkçılar da 5 Aralık tarihinde Karakaya Barajı’nda, Deringöl’ün kimliği ve bir miktar parasının içinde olduğu cüzdanı buldu.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğine bağlı dalgıçlar, cüzdanın bulunduğu Kömürhan Köprüsü’nün çevresinde 2 gün dalış yaparak arama yaptı fakat derinliğin fazla olması nedeniyle sonuç alınamadı.

Bunun üzerine Deniz Kuvvetleri'ne yazı yazılarak özel bir ekibin gelerek teknik cihazlarla arama yapılması istendi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurtarma Gurup Komutanlığına bağlı 1. Sınıf 15 kişilik dalgıç ekibi dün Elazığ'a geldi. Ekip ön önceleme yapmasının hemen ardından bugün uzaktan kumandalı kameralı su altı robotu ile arama çalışmalarına başladı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ve İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri de, gelen ekibe eşlik etti.

Genç kızın intihar etmiş olabileceği şüphesi üzerine yapılan arama çalışmalarının bölgede yapılacak olan detaylı arama ve taramadan sonra sona ereceği bildirildi.

Elazığ, iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız