SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aramıza Katılan Oyuncular Olacak"

0
Güncellendi - 2018-07-19 19:46:25
A- A+ PAYLAŞ

Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da Sportif Direktör Ali Ravcı verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Düzce’nin Topuk Yaylası'ndaki kampta 19. günü geride bırakan Yeni Malatyaspor’da Sportif Direktör Ali Ravcı, yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve sporcuların fiziksel anlamda iyi durumda olduklarını belirterek, "Şu ana kadar Adem’in dışında herhangi bir aksilik yaşamadık. İkinci etapta hazırlık maçları da oynuyoruz. Hazırlık maçları önemli buluyoruz. Elimizdeki mevcut oyuncuların bize ne verebileceklerini biliyoruz. Aramıza yeni katılan oyuncular oldu, bu hazırlık maçları bizim onları görme açısından done verecek. Ama biz iyi oyuncular olduğunu biliyoruz. Yeni Malatyaspor’a güç katacaklarını da biliyoruz. Umarım kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon yaşarız" şeklinde konuştu.

"Transfer çalışmalarımız da devam diyor" 

Ravcı, transfer çalışmalarının da devam ettiği kaydederek, "Yeni Malatyaspor olarak geçen sene iyi bir performans sergiledik. Bu anlamda oyuncularımız müthiş bir direnç ortaya koydular. Çok güzel maçlarımız oldu. Bu sezon geçen sezonun üstüne çıkmak zorundayız, hem futbol olarak hem de spor anlamında güzel şeyler olmasını temenni ediyoruz. Aynı zamanda transfer çalışmalarımız da devam diyor. İlerleyen günlerde aramıza katılan oyuncular olacak" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Basri (5 yıl önce)
    Bu sezon sayenizde kümeye düşeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (5 yıl önce)
    Bütün takımlar neredeyse transferi kapatacak bizim aldığımız 1 futbolcu var diğer 2 si belli ki yedek olacaklar.Dün alanyada bize gol atan emre gürol bile boştaydı .kimi alacaklar türkiyde o kadar boşa çıkan adam oldu bir tane alamadılar.Geçen sene alınan yabancıların büyük bölümünü göndermeye çalışıyorlar oysa türkiye tecrübesi olan adamlar alınmış olsaydı bunlar yaşanmazdı. Şimdi gidip İng'de sene de 8 maça çıkıp 1 gol atmış adamın peşindeler. geçen sene 6 puan kayseriden 7 puan 3 büyüklerden almasak şlmdl 2 ligdeydik bu sene bu puanları bu 4 takımdan alamayız.gol sorunu devam ediyor .allah sonumuzu hayır etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Da Costa ile İrfan Can Kahveci ,Mustafa Pektemek bunları alabilirsen ,iyi transfer olur yoksa bu iş demeç vermeyle olmuyor..............
    0
    0
    Yanıtla