SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aramızda Bebek Var

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:16:42
Aramızda Bebek Var
A- A+ PAYLAŞ
 
Gösterim tarihi : 01 Haziran 2012
Yönetmen : Rémi Bezançon
Oyuncular : Louise Bourgoin , Josiane Balasko , Thierry Fremont , Pio Marmaï
Senaryo : Eliette Abecassis, Rémi Bezançon, Vanessa Portal
Yapımcı : Eric Altmayer, Nicolas Altmayer
Müzik :
Görüntü yön. : Antoine Monod
Tür : Komedi , Dram
Süre : 107 dk. 
Yapım yılı : 2011
Ülke : Fransa
Dağıtıcı : Tiglon
Beni bir köşeye çekip, sınırlarımı aşmaya zorladı. Beni kesin olanlarla yüzleştirdi: aşk, fedakârlık, şefkat ve terk ediş. Beni sarstı, değiştirdi, dönüştürdü. Neden beni kimse uyarmamıştı? Neden kimse bunlardan bahsetmemişti? Mutlu Bir Olay, tabuların ortadan kalktığı samimi bir annelik hikayesini anlatıyor...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız