SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aramızda Yeni Katılan İsimler de Olacak"

0
Güncellendi - 2018-06-25 17:58:40
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları için Malatya’da toplandı. Kamp süresince sıkı bir çalışma içinde olacaklarını belirten Teknik Direktör Erol Bulut, hedeflerinin ise geçtiğimiz sezon gösterdikleri performansın üzerine koyarak devam etmek olduğunu söyledi.

Kamp çalışmalarının startını verdiklerini belirten Teknik Direktör Erol Bulut, yeni sezonun tüm futbol ailesine hayırlı olmasını söyledi. 29 Haziran Cuma gününe kadar Malatya’da çalışacaklarını belirtilen Bulut, “Hayırlısıyla Malatya’da toplandık ve ilk çalışmamızı gerçekleştirdik. Ben bazı programları yapmak için takımdan 2 gün önceden Malatya’ya gelmiştim. Yeni transferimiz Danijel de aramızda. Tabii geçen sezon kadromuzda bulunan bazı arkadaşlar bizimle birlikte olamayacaklar. Bununla birlikte aramızda yeni katılacak isimler de olacak. Malatya’daki ilk etabımız daha çok sağlık testleri şeklinde geçecek. 29 Haziran Cuma gününe kadar burada çalıştıktan sonra 1 günlük izne ayrılacağız. Daha sonra Bolu Termal Tesisleri'nde yeniden toplanarak kamp çalışmalarımıza başlayacağız. Tabii bu sezon hedefimiz geçen sezonki performansımızın üzerine koyarak daha iyi bir takım olabilmek. Ben bir kez daha hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Sizin kalmanız en önemli kazanç Hocam,ancak iyi transferler olmazsa işler pek iyi olmayacak gibi.(Yönetime iş işten geçmeden duyurulur.)
    0
    0
    Yanıtla