SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aranan 10 Kişi Yakalandı

0
Güncellendi - 2018-04-23 02:50:02
Aranan 10 Kişi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik operasyonda 10 kişi yakalandı.

Türkiye genelinde aranan şahısların yakalanması amacıyla, Malatya'da 96 polisin katılımıyla 15 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

Adreslerdeki aramalarda, kamu malına zarar verme, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan kesinleşmiş 11 yıl 2 ay hapis cezası bulunan M.C, hırsızlık suçlarından kesinleşmiş 9 yıl 9 ay hapis cezası bulunan F. K. ile aynı suçtan 10 ay hapis cezası bulunan C. E, yaralama suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan Ö. A, hakaret suçundan kesinleşmiş 3 yıl 8 ay hapis cezası bulunan B. A,  taksirle ölüme neden olma suçundan kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan B. E,  basit yaralama suçundan kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan İ.Ö, hükümlü ve tutuklunun kaçması suçundan kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan A. B, borçlunun ödeme şartını ihlal suçundan kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan H. P. ve tehdit suçundan cezası bulunan M. B. yakalandı.

Ayrıca kent merkezinde Mücelli Caddesi ile Antepli ve Derme sokaklardaki uygulamalarda ise 175 kişinin genel bilgi taraması yapıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız