SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aranan 83 Kişi Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-05-10 16:30:06
Aranan 83 Kişi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarda, aranan 83 kişi yakalandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Asayiş olaylarında; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 24 adet 7,65 mm fişek ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. FETÖ/PDY Terör suçları kapsamında; 221 adet muhtelif kitap, 23 adet Cd, 2 adet kaset, 5 adet dergi ele geçirilmiştir. Toplam 29 bin 754 kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde 83 şahıs yakalanmıştır. Trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda; 7 bin 472 araç kontrol edilerek trafik kurallarına uymayan 220 araç sürücüsüne ceza kesilmiş, 70 araç trafikten men edilmiş, 46 okul servis aracı ve 17 işçi servis aracı kontrol edilmiştir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız