SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aranan İnsan Olmalısınız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:41
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Gençlik Kolları ile bir araya gelen Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Gelecek nesil olarak verim verme çağındasınız. O açından hakikaten sizleri önemsiyoruz. " dedi. Toplantıya Öz'ün yanı sıra, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi,  İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
"ÇOK DOĞRU BİR ŞEY"
 
Milletvekili Öz, Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda, " Türkiye gündeminde olduğu için söylemeden geçemeyeceğim; Sayın Başbakanımız 'Dindar Gençlik istiyorum' dedi. Bundan herkes bir şeyler çıkartmaya çalışıyor. Bence çok doğru bir şey. Niye doğru bir şey? Bir milletin var olmasının ana sebebi o milletin nereden gelip, nereye gittiğini bilmesidir. Maneviyatı olmayan bir gençliğin, bir yere gitmesi mümkün değildir. Bunu aslında Sayın Başbakanımızdan önce rahmetli Cumhurbaşkanımız, hemşerimiz Turgut Özal'da bahsetmişti. Özal, 'Öyle bir gençlik istiyorum ki, bir elinde Kuran-ı Kerim, bir elinde de bilgisayar olsun' Bu ülkesini seven, vatanını seven, ülkesinin geleceğini düşünen, ülkesinin geleceğini emanet edecek insanlarda istenilmesi gereken bir karakterdir. Dindarlık, sadece inanç değildir. Sadece ibadette değildir. Dindarlık, sosyal hayatı tamamlayıcı, sosyal hayatı düzenleyici birçok hüküm var. İnsanın sosyal hayatıyla ilgili Kuran-ı Kerim'de ve Peygamber Efendimizin hadislerinde birçok hüküm vardır. Hangi mesleği icra ediyorsanız edin, o meslekte aranan insan olmalısınız. O meslekte ihtisaslaşmanız lazım" ifadelerini kullandı. 
 
"SİZLER UMUTLARIMIZSINIZ"
 
 Sizler umutlarımızsınız diye sözlerine başlayan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, " Geçmişte gençlikte çok hatalar oldu. Bunları Malatya ve Malatya kamuoyu da biliyor. Gerçekten buraya siyaset yapmak amacıyla, AK Parti'nin misyonuna ve vizyonuna, ilkelerine uygun hareket etmek; o davaya gönül vermiş insanlar olarak burada bulunduğunuza ben inanıyorum. Çünkü arkadaşlarımız başka beklentiler içerisinde geldiğinde, hem birlikteliğimiz kısa süre oluyor hem de gençlik olarak bir verim alamıyoruz. Ancak sizler bu davaya inanmış, bu partiye neler katabiliriz veya nasıl katkıda bulunuruz diye düşündüğünüzde ve bu amaçla geldiğinizde hem faydalı oluyorsunuz hem de geleceğimiz açısından verimli bir gençlik oluyor" dedi.
 
 "EN ÜST NOKTAYA GİTMEYİ HEDEFLİYORUZ"
 
AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ise konuşmasında, "Gençlerin Bakanlarla, Başbakanla, Milletvekilleriyle buluşması faydalı oluyor. Biz Sayın Vekilimiz Ömer Faruk Öz Bey ile toplantılarımıza başladık. İnşallah Başbakanımıza kadar bu işi götüreceğiz. Gençlerimizin ulaşabilecekleri en üst noktaya kadar gitmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız