SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aranan PKK'lı Kontrol Noktasında Yakalandı

0
Güncellendi - 2016-03-16 17:02:07
Aranan PKK'lı Kontrol Noktasında Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kale ilçesindeki kontrol noktasında durdurdukları araçta, aranan bir PKK'lı yakalandı.

Alınan bilgiye göre; Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kale ilçesinde kontrol noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan kimlik kontrolünde R.T. adlı şüpheli, terör örgütü PKK'nın üyesi olarak aranmakta olduğu anlaşılınca,gözaltına alındı. Şüpheli şahıs, ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildi. R.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EMNİYET EKİPLERİ ALARMDA

Bu arada, Ankara’daki bombalı saldırı olayı sonrasında Malatya’da da Emniyet birimleri güvenlik önlemlerini arttırırken, şüpheli araç ve kişilere yönelik çalışmalar sıklaştırıldı.

Malatya’da son günlerde Emniyet ekipleri, şehirlerarası yollarda Plaka Takip Sistemi (PTS)’ne takılan şüpheli araçları gözetim altına alırken, şehir merkezinde de yine şüpheli araçlara yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şüpheli görülen araçları durduran ekipler, araçlar üzerinde inceleme yapıyorlar. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait otoparklarda da şüpheli araçlar kontrol ediliyor.

Şehir merkezinde şüpheli görünen kişilere yönelik olarak da Emniyet ekiplerinin ayrı bir çalışma yürüttüğü görülüyor. Şehir merkezinde görevlendirilen çok sayıda sivil polisin önemli noktaların çevresinde, yoğunluğun fazla olduğu cadde ve sokaklarda şüpheli kişi ya da kişilere yönelik çalışma yaptığı belirtiliyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet (8 yıl önce)
    eşkiyaların bundan sonra batı bölgelerine geçişleri şehrimiz üzerinden olacaktır.Allah emnitet birimlerimizin yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (8 yıl önce)
    resımler neden buyumuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim (8 yıl önce)
    Elinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla