SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aranan Saldırgan da Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 kişinin ölümü ve 5 kişinin yaralanması ile sonuçlana kan davası saldırısının aranan şüphelilerden asıl saldırganın da yakalandığı bildirildi.

Yeşiltepe Koşu Mahallesinda dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Rabia Keskin ve Burhan Keskin hayatını kaybederken, Serdar, Abuzer, Necmettin ve Yuksuna Keskin (46) ile Yujjet Kalkan (28) yaralanmıştı.

Olaydan sonra polis zanlılardan Selahattin Ö., Akif Ö. ve Murat Ö.'yü gözaltına aldıktan sonra olaydan sonra kaçan ve asıl saldırgan olduğu iddia edilen Hüseyin Ö isimli zanlıyı da yakaladı. Olayla ilgili olarak polisin bazı şüphelileri de aradığı kaydedildi.

Malatya'da Bingöl'lü olan 2 aile arasında kız kaçırma meselesinden dolayı 2 yıl önce 1 kişinin öldürülmesi olayının devamı olduğu ifade edildi.

POLİS RAPORU..
Bu arada olayla ilgili olarak Polis Vukuat Raporu'nda şu bilgiler yeraldı:

"SİLAHLA BİRDEN FAZLA KİŞİYİ ÖLDÜRME VE YARALAMA
Suçun Yeri Koşu Mah.
Suçun Tarihi 25.11.2010
İntikal Tarihi 25.11.2010
Maktül B. K.: Z. oğlu Bingöl 1962 doğumlu.
Maktül R. K.: İ. kızı Malatya 1962 doğumlu.
Müşteki S. K.: A. oğlu Karakoçan 1989 doğumlu, .
Müşteki N. K.: Z. oğlu Bingöl 1959 doğumlu.
Müşteki A. K.: Z. oğlu Bingöl 1955 doğumlu.
Müşteki M. K.: Z. kızı Karakoçan 1964 doğumlu.
Müşteki E. K.: A. oğlu Karşıyaka 1978 doğumlu.
Müşteki N. K.: B. oğlu Karakoçan 1991 doğumlu.
Müşteki H. K.: A. oğlu Karlıova 1983 doğumlu.
Şüpheli (Firar) H. Ö.: M. A. oğlu Süvariç 1964 doğumlu.
Şüpheli A. Ö.: M. A. oğlu Süvariç 1965 doğumlu.
Şüpheli S. Ö.: S. oğlu Malatya 1984 doğumlu..
Olayın Özeti 2008 yılında S. K. isimli şahsın S. Ö. isimli şahsı bıçakla öldürmesi olayı ile ilgili olarak devam eden mahkemenin 25/11/2010 günü yapılan duruşması sonrasında ikametlerine dönen B. K., R. K., S. K., N. K., A. K., M. K. isimli şahıslar 44 ** 582 plaka sayılı araçtan açılan ateş neticesinde yaralanmışlar, hastaneye sevk edilen yaralılardan B. K. ve R. K. EKS olmuşlar, olay yerinden 44 ** 582 plaka sayılı araçla kaçan ve av tüfeği ile uzun namlulu silah ile ateş açan şahıslardan A. Ö., S. Ö. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlar, firari olan şüphelinin aranmasına devam edilmekte olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız