SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Alt Yapısı İçin İlk Adım

0
Güncellendi - 2017-10-13 03:01:43
Arapgir Alt Yapısı İçin İlk Adım
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Arapgir İlçesi’nde 85 kilometre içmesuyu ve 86 kilometre kanalizasyon altyapı çalışmasının ihalesi tamamlandı.

“Toplamda 171 Kilometrelik Altyapı Yatırımı Yapılacak”

MASKİ Genel Müdürlüğü şehrin altyapısını güçlendirmek için Malatya’nın bütün ilçelerinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Daima çevreci bir tutum sergileyen ve şehrin kanalizasyon altyapısını güçlendirmek için yoğun mesai harcayan MASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Arapgir İlçesi’nde yapacakları yatırımlarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, “ Arapgir İlçemize toplam metrajı 171 kilometre olan, 85 kilometrelik içmesuyu altyapısı ve 86 kilometrelik kanalizasyon altyapısı yatırımlarımız için ihalemizi yaptık. İhale kapsamında 2.250 adet abone bağlantısı, 10 adet debimetre vana odası, 4 adet kaptaj,1 adet 1500 tonluk depo ve 2 adet 200 tonluk depo çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Ayrıca 2.035 muayene bacası ve 4.500 parsel bacası çalışmasını yaparak ilçemizin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını tamamen yenileyeceğiz. En kısa zamanda komisyon gerekli değerlendirmeyi yaparak sonucu kamuoyuna duyuracak. Yatırımlarımız tamamlandığında Arapgir İlçemizin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını tamamen yenileyerek 50 yıllık altyapı sorununu çözmüş olacağız. Modern ve sağlam altyapıya kavuşmak için Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nabi Şavata (6 yıl önce)
    Tebrik ediyorum. Arapgir ilçemiz fazlası ile bu çalışmayı hakediyor. Büyükşehir belediyemiz güzel işler yapıyor
    0
    0
    Yanıtla