SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Bağbozumu Şenliği

A- A+ PAYLAŞ

Arapgir 21. Bağbozumu Şenlikleri Pazar günü yapılıyor. Bu arada geleneksel Turgut Özal Karakucak Güreşleri de Malatya Belediyesi organizasyonu olarak Pazar günü İnönü Stadı'nda gerçekleştirilecek.

ARAPGİR'DE..
Bu yıl 21'incisi gerçekleştirilecek olan Arapgir Bağbozumu Şenliği, 9 Eylül Pazar günü saat 10.00'da başlayacak. Açılış konuşmalarının ardından 10.30'da Üzüm Teşvik Yarışması yapılacak. Öğle yemeğinin ardından Meslek Yüksek Okulu binası açılacak, 16.00'da sünnet düğünü gerçekleştirilecek. 19.00'da ise Özel Eğlence Gecesi yapılacak. Bu gecede Ceylan, Yudum, Mehmet Balaman ile yerel sanatçılar konser verecekler. Daha sonra Milli Piyango'nun 9 Eylül çekiliş töreni de ilçede yapılacak. Havai Fişek gösterilerinin ardından şenlikler gece yarısı sona erecek.

MALATYA'DA..
Bu arada, geleneksel Turgut Özal Karakucak Güreşleri de, Pazar günü saat 13.00'de İnönü Stadı'nda başlayack.

Güreşlerle ilgili Belediye Basın Bürosu bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel Turgut Özal Karakucak Güreşleri’nin 15’ncisi 9 Eylül Pazar Günü saat 13.00’de İnönü Stadında gerçekleştirilecek.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, bu yıl 15’ncisi düzenlenecek olan Turgut Özal Karakucak Güreşleri’nin Büyükler ve Yıldızlar olmak üzere iki kategoride gerçekleştirileceğini, Büyükler Kategorisinde yapılacak müsabakalara yurt içi ve yurt dışından güreşçilerin katılabileceği, Yıldızlar Kategorisinde ise sadece Malatyalı güreşçilerin müsabakalara katılabilecekleri bildirildi.

Malatya Belediyesi tarafından, müsabakalar sonucunda dereceye girecek sporculardan Büyükler Kategorisinde Birinci olanlara 750 YTL, İkinci olanlara 500 YTL, Üçüncü olanlara 350 YTL ödül verileceği ayrıca, Başpehlivanlık Müsabakaları Birincisine ise 1.500 YTL, İkincisine 1000 YTL, Üçüncüsüne de 750 YTL ödül verileceği belirtilerek, Yıldızlar Kategorilerinde Birinci olanlara 350 YTL, ikinci olanlara 250 YTL, Üçüncü olanlara da 150 YTL ödül verileceği ifade edildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız