SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Cemevi İnşaatı Sürüyor

0
Güncellendi - 2019-11-14 01:58:39
Arapgir Cemevi İnşaatı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Kaymakamı Mustafa Dilekli ile Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu cemevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Arapgir Belediyesi’nin katkılarıyla ilçede yapımı devam eden Karacaahmet Sultan Dergahı Arapgir Cemevi’nin zemin kat tabliyesi atıldı. İnşaatta incelemelerde bulunan Arapgir Kaymakamı Mustafa Dilekli ile Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yüklenici firma yetkilileri ile inşaat sahibi Ali Cihan Sevilmiş’den bilgiler aldı.

Cemevi’nin bölge için önemine değinen Başkan Cömertoğlu; “Gerçekten özenle projelendirilen ve inşaatı yapılan bir inanç merkezi olacak. Burada Kaymakamımız Mustafa Dilekli ile inşaat alanını gezerek, inşaatın son durumu hakkında bilgi sahibi olduk. İçinde ibadet alanlarından yemekhanesine, sosyal donatısından cenaze hizmetlerine, kütüphanesinden dersliklerine ve misafirhanesine kadar birçok işlevi barındıracak. Arapgir’imiz tüm kültürlerin beşiği bir memleket olarak; Arapgir’deki canlarımıza olan desteğimiz her zaman devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

iha

FOTO: Cemevi'nin maket görüntüsü ve inşaat çalışmalarından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız