SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Aspuzu'da Ramazan Geceleri programı çerçevesinde Arapgir Gecesi düzenlendi ve ilgi gördü.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen ve Abdullah Gül Parkı'nda düzenlenen geceye, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Hukukçular Derneği Malatya Şube Başkanı Necati Karabay, Kültür Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı katıldı.

İlk olarak Hacivat-Karagöz oyunu ile başlayan gece, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun konuşmasıyla devam etti. Başkan Cömertoğlu, Arapgir'in tarihi hakkında bilgiler vererek, bu yıl yapılacak olan Arapgir Bağbozumu Şenliği'ne tüm halkı davet etti. Başkan Cömertoğlu'nun konuşmasının ardından Arapgir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Arapgir Gecesi' yapıldı. Arapgir Müzik Ekibi tarafından muhteşem bir konser verildi. Alanı tıklım tıklım dolduran izleyiciler hoş ve eğlenceli saatler geçirdi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve izleyiciler programın sonunda alanda halay çekti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgir Gecesi'nin yoğun istek üzerine 6 Eylül Pazartesi günü tekrar yapılacağını söyledi.

Bu arada Arapgir'den kasalarla getirilen üzümler izleyicilere dağıtıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız