SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yardımcısı ve Kaymakam Kararnamesi

0
Güncellendi - 2017-06-01 06:46:25
Vali Yardımcısı ve Kaymakam Kararnamesi
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı, Vali Yardımcısı ve kaymakam atamalarına ilişkin 3'lü kararname, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandıktan sonra Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kararname ile, Yozgat Valiliği Kaymakam Adayı ve Afyon Dazkırı Kaymakam Vekili iken 29 Aralık 2016'da Arapgir Kaymakamlığı görevine vekaleten atanan Salih Sak (fotoğraftaki) asaleten atandı.

Arapgir'in eski kaymakamı Tekin Erdemir, FETÖ/PDY mensubu olduğu gerekçesiyle Vali Yardımcısı Mehmet Şamil Horasanlı ve Doğanyol Kaymakamı İsmail Toprak'la birlikte 13 Ağustos 2016 günü görevden uzaklaştırılmış, bu 3 isim daha sonra gözaltına alınmış ve 22 Ağustos 2016'da gönderildikleri mahkemece tutuklanmışlardı.

Arapgir'in görevden uzaklaştırılan kaymakamı Erdemir, 1 Aralık 2016 yılında çıkarılan kararname ile Bitlis Valiliği Hukuk İşleri Müdürlüğü görevine atanmıştı. O kararname ile Malatya Vali Yardımcılığı ve Doğanyol kaymakamlığı görevlerine atama yapılırken, Arapgir'e 29 Aralık 2016'da Sak vekaleten atanmıştı.

Bu arada, son kararname ile Malatya Valiliği Kaymakam adaylarından Sertaç Kırçuval da, Denizli'ye bağlı Güney İlçesi Kaymakamlığı görevine getirildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız