SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Şoförler Odası Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2018-02-24 02:39:02
Arapgir Şoförler Odası Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan İlker Özhan yeniden seçildi.

Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulu Belediye Salonu’nda gerçekleştirildi. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut başkan İlker Özhan ile Tayfun Gömüç aday oldular.

Genel Kurulun açılışında konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarların sorun ve taleplerini her platformda dile getirerek takibini yaptıklarını ifade ederek,  “Taleplerimiz her zaman Hükümetimiz tarafından karşılık gördü. Esnaf ve sanatkarımızın yeni sorun ve taleplerinin de takipçisiyiz.” dedi.

Keskin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatını sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek, “Ülkemize yönelik saldırılar ve kirli planlar karşısında esnaf ve sanatkar olarak dün olduğu gibi bugünde milli bir duruş sergileyerek devletimizin, milletimizin ve Ordumuzun yanındayız. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar arkasındayız.” dedi.

Genel kurul sonucunda mevcut başkan İlker Özhan 81 oy alarak yeniden başkan seçilirken, rakibi Tayfun Gömüç ise 37 oy aldı.

Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın İlker Özhan başkanlığındaki yönetim kuruluna Mehmet Aksu, Salman Başpınar, Mehmet Tezel, Şaban Can, Hıdır Sarı ve Emre Urla seçilirken, Denetim Kuruluna ise Şenol Bozkurt, Mehmet Gürer ve Ümit Güngör getirildi.

-Taksi durağını ziyaret etti

Bu arada, genel kurul sonrasında MESOB Başkanı keskin, Arapgir ilçe merkezindeki taksi durağını ziyaret ederek, şoför esnafıyla bir araya geldi.

Keskin, taksicilerle bir süre sohbet ederek,sorun ve taleplerini dinledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız