SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Bağbozumu Şenliği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesinde 21. Bağbozumu Şenliği yapıldı. Şenlikler kapsamında Üzüm Teşvik Yarışması düzenlendi.

İlçe merkezinde düzenlenen şenliklere Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Mehmet Şahin, Arapgir Kaymakamı Murat Duru, eski AKP Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt, Arapgir Belediye Başkanı Halit Konutçu, eski bakan ve milletvekili Metin Emiroğlu, çok sayıda Arapgirli işadamı ve vatandaşlar katıldı. Arapgirli olan CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise ilk kez bu yıl ilçesindeki şenliğe katılmadı.

Protokol konuşmalarından sonra, 2 kategoride Üzüm Teşvik Yarışması yapıldı. Siyah köhnü üzümü kategorisinde 37, aşık beyaz üzümü kategorisinde ise 36 üretici yarıştı.

Jüri üyelerinin seçim yapmakta zorlandığı yarışma sonunda siyah köhnü üzüm dalında Adem Aydın 1., Fuat Öksüz 2., Hüseyin Akdeniz ise 3. oldu. Beyaz üzüm dalında ise Mustafa Yakut 1., Hamdi Çelik 2. ve Mehmet Çelik 3. oldu.
Yarışma sonunda 1.'lere bin 500, 2.'lere bin, 3.'lere ise 750'şer YTL ödül verildi. Yarşmaya katılan tüm üreticilere bağ makası verildi.

Öte yandan, Arapgir'e yapmış olduğu desteklerden dolayı eski AKP Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt'a Arapgir Belediye Başkanı Halit Konutçu tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaketi Başkurt'a eski Milli Eğitim Eski Bakanı Metin Emiroğlu verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız