SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Kalkınma Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:26
Arapgir'de Kalkınma Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Yerel Destek Derneği (YERDES) ile Malatya’nın Arapgir İlçe Kaymakamlığı ve Arapgir Belediyesi arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında Arapgir’de “Arapgir Kalkınma Odaklı Eylem Planı” çalışma raporunun ele alındığı toplantı düzenlendi. 

Kaymakam Ercan Turan ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü adına Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Metin ile Bakanlık Müsteşarı Kenan Önalan, Yerel Destek Derneği Eğitim İletişimi Uzmanı Arapgir Kalkınma Odaklı Yerel Eylem Planı Koordinatörü Yusuf Özcan ve Prof. Dr. Turgut Öztaş, Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği (BİLSAM) Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer, İstanbul teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Bölümü’nden Prof. Dr. Kutgün Eyüpgiller, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Rasime Ayhan Yılmaz, ilçe yöneticiler ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda YERDES’in daha önce Arapgir’e gelerek yaptığı araştırma ve incelemeler sonrasında hazırladıkları “Arapgir Kalkınma Odaklı Eylem Planı” raporu tartışmaya açıldı, yeni görüş ve teklifler değerlendirildi, ileriye dönük başarılı bir yol haritasının hazırlanması kararlaştırıldı.

Katılımcılara Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu Arapgir köhne üzümü ikram etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız