SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Kaza, 2 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Arapgir-Divriği karayolunda viraja hızlı giren traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza Arapgir-Divriği karayolunun 19. kilometresi Çiğnir Köyü Harpuzik mevkiinde oldu. 31 yaşındaki Mehmet Engintepe’nin yönetiminde Arapgir’den Divriği yönüne gitmekte olan traktör, rampa aşajı inerken viraja hızlı girince devrildi. Kazada traktörde bulunan 80 yaşındaki Mustafa Engintepe ile 67 yaşındaki Sultan Engintepe yaşamlarını yitirdiler. Traktör sürücüsü ile 5 yaşındaki Yunus Engintepe ise yaralandılar.

Öte yandan, il merkezinden Dilek Kasabası yönüne gitmekte olan Şevket Toksöz yönetimindeki otoya, aynı yönde giden Süleyman Arpacı yönetimindeki oto arkadan çarptı. Kazada 21 yaşındaki Süleyman Arpacı ile aynı araçta bulunan kardeşi İsmail Arpacı yaralandılar. Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.

Malatya-Sivas karayolunun 19. kilometresinde Kenan Özdemir yönetimindeki minibüs, Dilek yol ayrımında manevra yapan Kemal Başpınar yönetimindeki otoya çarptı. Araçlar hasar gördü.

Yeşiltepe’deki Galericiler Sitesi içerisinde geri manevra yapan Mehmet Birdişli yönetimindeki oto, Abdullah Gül’e ait işyerinin önünde park halinde bulunan otoya çarparak hasara yolaçtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız