SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Korkutan Yangın

A- A+ PAYLAŞ
 
Arapgir ilçesinde çöplük alanda çıkan yangının, mahalleye sıçrama ihtimali nedeniyle korku dolu anlar yaşandı.
 
Alınan bilgiye göre, Arapgir ilçe çöplüğünde henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Yangın rüzgarlı hava ve kuru otlar nedeniyle çevreye yayıldı.
 
Yangına, Arapgir İtfaiye ekibi, Karayolları ekibi ile jandarma ve vatandaşlar müdahale ettiler. Çevre ilçelerden de itfaiye ekiplerigelerek çalışmalara katıldı. Yangının yayılma bölgesinde bulunan arı kovanları, küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar bölgeden uzaklaştırıldı. Yangını Şıhlar Mahallesine sıçraması ihtimali nedeniyle, söndürme çalışmaları hızlı ve titizlikle yürütüldü.
 
Olay yerine Arapgir kaymakamı Ercan Turan ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’da geldi.  Belediye, hoparlörden sürükle anons yaparak, vatandaşları yangın söndürme çalışmalarına davet etti. Yaklaşık 3 saatlik bir çalışma sonrasında yangın kontrol altına alınarak, soğutma çalışmalarına başlandı.
 
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız