SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Mehterli Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başladı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri töreni Hacı Osman Ağa Camii avlusunda başladı. Törende Malatya Belediyesi Mehter takımının gösterisinin ardından Kur'an-ı Kerim okundu.

Arapgir Müftüsü Turgay Papurcu "571 yılının 20 Nisanında dünyaya teşrif etmiş, alemlere rahmet olan Peygamberimizi, O'nun yüce ahlakını, örnek şahsiyetini, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde anlamaya ve anlatmaya çalışacağız" dedi.

Törende katılımcılara Kutlu Doğum Pilavı ikram edildi. Kapalı Spor Salonunda ise İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Ateş tarafından "Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi" konulu konferans verildi.

Konferans ardından Çocuk İlahi Grubu tarafından ilahiler okudu. Tören ödül töreniyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız