SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesinde bir evde meydana gelen yangında ev, kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre yangın, ilçenin Ulupınar Mahallesi'nde Cemal Yanık'a ait evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir şekilde çıkan yangında can kaybı olmazken büyük çapta maddi hasar oluştu. İtfaiye ekipleri tarafından vatandaşların yardımıyla söndürülen ev oturulamayacak duruma geldi. Yangının neden kaynaklandığı araştırılıyor.

Kuluncak ilçesi Karlık Köyünde, 62 yaşındaki E.K. adlı kadının, ekmek yapmak için evde yaktığı tandırdan sıçrayan kıvılcımın ahşap tavanı tutuşturması sonucu çıkan yangına ilçe itfaiyesi müdahale ederek söndürdü. Yangında 15 bin liralık zarar meydana geldi.

Pütürge ilçesi Gündeğer Köyünde, 72 yaşındaki H.K.’ya ait bahçe içerisinde bulunan elektrik trafosuna gelen yüksek gerilim hattının, rüzgar etkisiyle koparak kuru otların üzerine düşmesi sonucu çıkan yangında 106 badem ağacı, 180 üzüm fidanı yandı.

Hekimhan ilçesinin Hasançelebi Kasabası Yazı mevkiinde de 50 yaşındaki M.Y. ve 69 yaşındaki M.D.’ye ait arazideki anızların yandığı, yangının cam kırıklarının mercek görevi yaparak kuru otları tutuşturmasından kaynaklandığı bildirildi.

Yazıhan ilçesine bağlı Balaban Köyü Yeniköy mezrası Kuruçay dere yatağında ise 42 yaşındaki N.Ö. ve kardeşi 34 yaşındaki Z.Ö.’ye ait tarladaki anızda yangın çıktığı, 30 dönüm kuru anızın yandığı, 60 söğüt ağacının ise zarar gördüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız