SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Yangın

A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesinde bir pasajda çıkan ve 20 iş yerinin çatısına yayılan yangın, büyük maddi zarara neden oldu.

Edinilen bilgiye göre yangın, Arapgir ilçe merkezindeki Belediye Pasajı'nın çatı katıda meydana geldi.

Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevler, 20 civarında iş yerinin çatısının yanmasına neden oldu.

Yangını, ilçe belediyesi ile komşu ilçeler ve Malatya Belediyesi'nden gelen itfaiye ekipleri kontrol altına aldı.

Büyük maddi zarara yol açan yangında ölen ve yaralanan kimsenin olmadığı, olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

MİLLETVEKİLİNİN AÇIKLAMASI..
Bu arada AKP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, Arapgir ilçesinde meydana gelen yangında zarar gören esnaf ve belediyenin sorununun kısa sürede çözümleneceği bildirdi.

Fındıklı, Arapgir ilçesindeki Belediye Pasajı'nın çatı kısmında çıkan yangından dolayı ortaya çıkan zararın kısa sürede karşılanacağını belirterek, "Yangın ile ilgili olarak gerek valimizden, gerekse ilçedeki yetkililerden bilgi aldık. Yangından dolayı zararı olan esnafımızın yaralarının kısa sürede sarılması için her türlü yardımda bulunacağız. Arapgir halkına 'geçmiş olsun' dileklerimizi sunuyoruz. En kısa sürede Arapgir'e ziyarette bulunacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız