SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Zincirleme Kaza, 2 Ölü 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-07-20 02:02:40
Arapgir'de Zincirleme Kaza, 2 Ölü 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesinde biri traktör 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sularında Malatya-Arapgir Karayolu üzerinde Deregezen Mahallesi mevkiinde meydan geldi. Kazaya, sürücüleri öğrenilemeyen 34 BGL 61 plakalı otomobil, 58 UE 709 plakalı otomobil ve 44 DT 223 plakalı traktör karıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre; Yasin Yıldız ve İrfan Kutlu olay yerinde hayatını kaybederken, Ömer Gülbahar, Özlem Gülbahar, Fatma Gülbahar ve Elif Gülbahar yaralandılar.

Kaza sonrası bölgeye ulaşan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ise hurdaya dönen araçların içerisinden yaralıları ve cesetleri çıkarıp, kaza yerinde güvenlik tedbiri aldılar.

112 acil servis ambulansları yaralıları Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirdiler.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Eyüp Sarıkaya (6 yıl önce)
    Yasin kardeşim allah rahmet eylesin çocukluk arkadaşım sınıf arkadaşım ve halada sıkı bir dostluğumuz vardı çok severdim gülen adam mekanın cennet olsun kardeşim ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Dilara yıldız (6 yıl önce)
    Yasin yıldız benim canım abim mekanın cennet olsun seni çok özlüyoruz seni çok seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Özellike eski hal binası alt geçidi gündüz karanlık. Orada çok dikkat etmek lazım bu traktörlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Toprak (6 yıl önce)
    Arkadaşlar kazada ölen İrfan Kutlu benim akrabamdır kendisi iyi bir adamdı mekanı cennet olsun artık. Mezarı Sivas/Divriği Akmeşe köyündeki Seyit Baba Türbesinin oradadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Benimde çok sevdiğim bi abimdi yiğit bir adamdı bu dünyaya 100 senede bir gelen insanlardandi kelimeler yetmiyo anlatmaya o gitti canım gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Altan (6 yıl önce)
    Traktörleri ve çapalari trafige cikartmayacaklar aslinda allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat tasoguz (6 yıl önce)
    Merak ettim de traktör ile ilgili yorum yapanlara acaba traktorun olduğu fotoğrafa baktılar mı.. romorkunde hız ve dikkat ile alakalı sensörler var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın yorumcu çok basit bir şeye dikkat etmemişsiniz,kaza gece olmuş Yani römorkun arkasında yazı olsa ne yazar karanlıkta okunmazki.gece karanlığında bir ışık yada ışık yansıtıcısının römorkta bulunması gerekirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Traktör römorklarında basit bir yansıtıcı veya ışık hayat kurtarabilir.Ne yazık ki bu basit ayrıntı hep ihmal ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin inşallah. Traktörler kazaya davetiye çıkarıyor hiçbir ışık ve yansıtıcı yok romörklerinde çok acil denetim yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla