SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'deki Olayın Şüphelisi Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-11-22 03:31:43
Arapgir'deki Olayın Şüphelisi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir’de yol kenarında silahla başında vurulmuş halde yaralı olarak bulunan şahsı yaraladığı gerekçesiyle bir şüpheli Elazığ’da gözaltına alındı.

Arapgir ilçesine bağlı Hocaali Mahallesi Derbeder mevkiinde 19 Kasım günü meydana gelen olayda; kafasından silahla vurulması sonucunda ağır yaralanan Vahap Ercan (27) adlı şahıs; vatandaşlar tarafından yol kenarında başından silahla vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulunmuştu.

Arapgir İlçe Emniyet Amirliği'nce yapılan çalışma sonucunda olayın faili olduğu belirlenen Aslan A. adlı şüpheli, Elazığ’da polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin polis tarafından sorgusunun yapıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Olayın nedeni hakkında yetkililerce bir açıklama yapılmadı.

Bu arada, bulunduğu yerde yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Vahap Ercan'ın buradan da Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildiği, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız