SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'den Büyükşehire..

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:59:32
Arapgir'den Büyükşehire..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arapgir İlçesi Kaymakamı Ercan Turan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. 

Ercan Turan’ın, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına atanması nedeniyle ilçedeki bir restoranda veda yemeği verildi.

ÖZGEÇMİŞİ

Ercan Turan, Niğde’de 18.03.1979 tarihinde doğdu. Ortaöğretimini Niğde Anadolu Lisesinde, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Niğde Barosunda avukatlık stajını yaparken 2002 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu sınavı kazanarak 04.02.2003 tarihinde 90. Dönem Nevşehir Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Bor Kaymakam Refikliği yanı sıra Çiftlik, Altunhisar, Yalıhüyük İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 03.11.2004 tarihinde gönderildiği İngiltere-Leicester’ da “The University of Leicester” bünyesinde 1 yıl süre ile İngilizce dil eğitimi alarak yurda döndü ve müteakiben açılan Kaymakamlık Kursuna çağırılıp başarılı bir şekilde kursu tamamladı. İlk görevine, çektiği kura sonucu Adana–Tufanbeyli’ de başladı. Bunun akabinde 2007 yılında Adıyaman-Çelikhan İlçesinde görev yapıp 2010 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi Alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Şu an İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset ve Sosyal Bilimler Bilim dalında doktorasını yapmaktadır. İçişleri Bakanlığının 30.07.2010 tarih ve 2010/504 sayılı Müşterek Kararnamesi ile Malatya-Arapgir Kaymakamlığına atanan, son olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirilen Kaymakam Ercan Turan evli ve iki çocuk babasıdır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız