SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'e 30 Milyon TL'lik Alt Yapı İçin Sözleşme Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-02-26 03:07:44
Arapgir'e 30 Milyon TL'lik Alt Yapı İçin Sözleşme Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Arapgir İlçesi’nde 30 milyon TL maliyetinde 85 kilometrelik içmesuyu ve 86 kilometrelik kanalizasyon altyapı çalışması olmak üzere toplamda 171 kilometrelik altyapı çalışmalarının sözleşmesi imzalandı.

“Arapgir’in Altyapısı Büyükşehirle Güvende”

Malatya’nın altyapısını güçlendirmek için özverili çalışmalar yaptıklarını belirten Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, şunları söyledi:

“Malatya’nın en büyük kurumlarından biri olmanın verdiği sorumlulukla görevlerimizi icra ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın vizyonuyla merkez Battalgazi, Yeşilyurt ve diğer 11 ilçemizin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını büyükşehir güvencesine almak için çalışmalar yapıyoruz. Şu ana kadar Arguvan, Doğanyol, Doğanşehir, Hekimhan, Pütürge, Yazıhan ilçe merkezlerinin altyapı çalışmalarını tamamladık. Akçadağ ilçemizde altyapı yenileme çalışmalarımızda sona yaklaştık.

Sözleşmesini imzaladığımız Arapgir İlçesi’nde ise altyapı çalışmalarımıza başlayacağız. İhale kapsamında Arapgir İlçesi’nde maliyeti 30 milyon TL olan, 85 kilometrelik içmesuyu altyapısı ve 86 kilometrelik kanalizasyon altyapı çalışmasını gerçekleştireceğiz. 2.250 adet abone bağlantısı,1 adet 1500 tonluk depo ve 2 adet 200 tonluk depo inşasını yaparak içmesuyu altyapısını yenileyeceğiz. Ayrıca 2.035 muayene ve 4.500 parsel bacası çalışmasını yaparak ilçemizin kanalizasyon altyapısını tamamen yenileyeceğiz. Toplamda 171 kilometre olan altyapı çalışmalarımız tamamlandığında Arapgir İlçesi’nin altyapı problemi çözüme kavuşacak. Malatya genelinde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

Arapgir Genel Görünüm

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız