SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'e Bisiklet Turu

0
Güncellendi - 2018-10-16 01:35:29
Arapgir'e Bisiklet Turu
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu hafta sonu kamplı bisiklet turu düzenledi.

Yeşilyurt Kent Konseyi önünden hareket eden 40 bisiklet sever 120 km pedalladıktan sonra Arapgir Kayaarası Kanyonu’nda çadırlı kamp kurdular.

Hilal Park içinden start alan tur için gerekli güvenlik önlemlerini ve donanımlarını tamamlayan bisikletçiler 8 saatlik süren doğa manzaralı parkuru Arapgir Kayaarası Kanyonu buluşma noktasında tamamladılar. Yol boyunca sıcaktan bunalan doğa sporu tutkunları yolda durarak kısa molalar verdiler.

Kampı ziyaret ederek program hakkında konuşan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber; “İnsan gücü ile ilerleyen, çevreci, ekonomik ve sağlıklı bir ulaşım aracı olan bisikleti kullanan bisikletçilerimiz ile başarılı bir organizasyona ev sahipliğe yapmaktan mutluluk duyduk. Yeşilyurt Kent Konseyi artık Malatya’lı bisikletçilerin buluşma noktası haline geldi. Bisikletçilerimiz sezon boyunca bir çok etkinliğe öncülük yaptılar. Bugün sezonun kapanışını kamp kurarak yapıyorlar. Bisiklet Çalışma Grubumuza ve emeği geçen herkese bu anlamlı programdan dolayı teşekkür ediyorum. Bisiklet severleri Yeşilyurt Kent Konseyi’ne bekliyoruz.” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Yeşilyurt Kent Konseyi’ne teşekkür eden Bisiklet Çalışma Grubu ve Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Mustafa Ekici; “Bisikletçilerin kaynaşmasına imkan veren böylesi keyifli turlarda bizleri buluşturan Yeşilyurt Kent Konseyi’mize teşekkür ediyorum. Malatya’da bisikletçilerin buluşma noktası haline gelen Yeşilyurt Kent Konseyi bizlere her daim desteklerini sunmuştur. Desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber ve programa katılan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız