SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arapgir'e Operasyon Yaptılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Malatya’nın Arapgir İlçesi Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu ziyaret edip ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Milletvekili Cemal Akın, “Son içerisinde bulunduğumuz olaylarla ilgili olarak, yani ta genel başkanımızdan tutunuz, büyük illerimizdeki belediye başkan adaylarımız, küçük illerimizdeki belediye başkan adaylarımız, mesela Arapgir'de de fevkalade büyük hizmetler veren, başarılı belediye başkanımızla ilgili iftira kampanyaları sürüyor. Ancak hep birlikte de izliyoruz, bu tutmamıştır. Şu anda Arapgir'den başlayalım, Arapgir halkı, Haluk başkanımın etrafında kenetlenmiştir. Bu iftiradan dolayı, halkımız inşallah bunun cevabını en güzel şekilde seçimlerde de verecektir. Bunlardan dolayı hiçbir endişeniz olmasın” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise kurulan internet tuzağına eşi Nilüfer Cömertoğlu’nun elini tutarak basın açıklaması yaptı. Cömertoğlu, “Kendilerince kurguladıklarını sistem üzerinden tüm Arapgir'i vurmak üzere bir operasyon yaptılar. Bu operasyonun bizimle alakalı olmadığını, zaten yaşadığımız günlerde göreceğiz. Ama aynı operasyonun yapıldığı, görüntülerin ortaya koyulduğu, akşam eşimin evden kaçtığı, benim istifa edip ayrıldığım yalanları da beraber yayınlanmıştır. Bizim ne kaçacak bir suçumuz var, ne de Arapgir'in dışına çıkacak bir yüz karamız var. Biz sizlerle beraber sonuna kadar haklı mücadelemizi, hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Bizim bu hizmetlerimizde bir tek yön var, halkın içinde olmak ve sadece halka hizmet etmek için bütün unsurları kullanmaktır. Edebimizle, irfanımızla, inanç değerlerimizle değersizliğe giden ne varsa önünde durup, set olarak, yarınlarımızı aydınlık, gençlerimizi de emanet edeceğimiz bir değer olarak yaşatmaya hem talibiz, hem de hizmetkarız” dedi.

Atılan iftiralara üzülen başkanın eşi Nilüfer Cömertoğlu konuşma sıralarında duygulanarak göz yaşlarına hakim olamadı.

Arapgir İlçesi Belediye Başkanı ve 30 Mart’ta AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayı Haluk Cömertoğlu’na ait olduğu iddia edilen geçtiğimiz günlerde youtube’de uygunsuz görüntüler yayınlanmış, sonra da bu görüntüler kaldırılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız