SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arapgir'i Kazanmaya Çok Yakınız"

0
Güncellendi - 2018-10-03 17:28:07
A- A+ PAYLAŞ

CHP Arapgir İlçe  Danışma Kurulu’nda konuşan il başkanı Enver Kiraz, “Uygun adımlar atıp, Belediye Başkanlığında ve Belediye Meclis Üyeliğinde doğru kişileri seçebilirsek Arapgir Belediyesi’ni kazanmaya çok yakınız. İddialı bir şekilde seçimlere gireceğiz.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arapgir İlçe Danışma Kurulu ilçedeki bir otelde gerçekleştirildi. CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile il yöneticilerinin de katıldığı danışma kurulunda ilçe başkanı Hüseyin Akşahin ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydetti.

KRİZİN SEBEBİ 16 YILDIR BİZİ YÖNETEMEYEN AKP’DİR

Akşahin’in ardından konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise ekonomik kriz, AKP’nin anti demokratik uygulamaları ve yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde bulundu.  24 Haziranda toplumun bütün kesimlerinin sorunlarına çözüm üretebilecek bir seçim bildirgesini ortaya koyduklarını belirten Kiraz “Çiftçiden, emekliden, kadından,üreticiden yana bir seçim bildirgesini halkın önüne koyduk. Ancak, yurttaşlarımız ülkede mevcut sistemin değişip tek adam sistemine geçişi onayladı. Parlamenter sistemin,hukukun askıya alındığı, tek kişinin her şeyi belirlediği bir yönetim ile karşı karşıyayız.  Bu sistemin yürümeyeceğini defalarca dile getirmiştik. Sonuçta aradan bir buçuk ay geçmeden bir ekonomik kriz patlak verdi. Bu kriz Cumhuriyet tarihinin en önemli krizlerinden biri. Hükumet bunu dış güçlerin operasyonu olarak maniple etmeye çalıştı. Ama gerçeklerin böyle olmadığı kısa süre de anlaşıldı. Krizin tek sebebi bizi 16 yıldır yöneten,-daha doğrusu yönetemeyen-dışarıya mahkum eden, ülkeyi borçlandıran, köylüyü, çiftçiyi, tarımı tamamen bitiren bu iktidardır. İnsanların çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için intihar ettiği, iş bulamadığı için kendini yaktığı bir dönem yaşıyoruz. Televizyonlarda göremediğimiz bizlere gösterilmeyen krizin etkileri sokakta çok daha fazla derin etkiler bırakıyor. İşin özeti bu iktidar ülkeyi yönetemiyor” ifadelerini kullandı.

 HİÇ ARA VERMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Kiraz, konuşmasının devamında  “Peki, biz ne yapacağız? Biz ülkenin üzerindeki kara bulutları dağıtacağız, yerelde CHP iktidarını başlatacağız. Seçimlerden sonra çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Hep sahada, ilçelerde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz.Bugün yaşadığımız olumsuzlukları halkımıza anlatıyoruz. Arapgir’de bir potansiyelimiz var. Bir önceki seçim sonuçlarına baktığımızda da bu gerçek ortada. Uygun adımlar atabilirsek Belediye Başkanlığında ve Belediye Meclis Üyeliğinde doğru kişileri seçebilirsek Arapgir Belediyesi'ni kazanmaya çok yakınız. İddialı bir şekilde seçimlere gireceğiz. Umutsuzluğa kapılmayacağız. Uzun süredir iktidar olamamamızın verdiği bir yorgunluk olabilir. Bu yorgunluğu üzerimizden atıp emin adımlarla ilerleyeceğiz.”dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • CANER (5 yıl önce)
    Çok merak ediyorum kazandığınız belediyelerde neler yaptınız ki Arapgir de ne yapasınız? Unutun siz bu sene malatya da seçim kazanmayı!!
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    hayal içinde yaşayın hepsi boş chp hekimhan ilçesini bile kayıpediyor.
    0
    0
    Yanıtla