SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgirspor'da Olağanüstü Kongre

0
Güncellendi - 2018-07-19 19:49:34
Arapgirspor'da Olağanüstü Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Arapgirspor Kulübü’nde yapılan olağanüstü genel kurul sonucunda mevcut başkan Ufuk Subaşı güven tazeledi.

Açılış, yoklama ve saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantı divanı seçildi. Kulüp Başkanı Ufuk Subaşı, geçen iki yıllık faaliyet raporunu okudu ve detaylı açıklamalarda bulundu. Diğer Yönetim Kurulu üyeleri de hem geçmiş etkinlikler, hem de gelecek için planlanan projeler hakkında bilgi verdiler. Tek listeyle girilen seçimde Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarının asil ve yedek üyeleri, genel kurul salonunda hazır bulunan üyeler tarafından oy birliği ile seçildi. Tüzük değişikliklerinin oylanmasının ardından eski yönetim ibra edildi. Sonrasında dilek ve temenniler dile getirilerek önümüzdeki iki yıllık dönemin en verimli şekilde geçirilmesi için neler yapabileceği konuşuldu. Yeni proje önerileri değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede kulübe ekonomik katkı sağlamak amacıyla masa ve sandalye alınarak çeşitli organizasyonlara kiralanmasına karar verildi.

Böylece Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu 50 adet masa, Metin Akyüz 250, Metin Özmen 100, Ramazan Erdem 50, Basri Yılmaz 50, İlker Özan 50, Ufuk Subaşı 50, Şenol Sekizsu 50, Mustafa Üstündağ 50, Veli Doğan 50, Tayfun Gömüç 25, Vahap Özgür 25, İbrahim Türkoğlu 25, Kürşat Güven 25, Coşkun Gömüç 25, Şaban Can 25, Mustafa Gürbüz Bulut 25, Mahir Çelik 25, A. Tuncay Çağdaş 25, Şükrü Pala 25, Özgür Çataltaş 25 ve Mehmet Yalçın 25 adet sandalye alarak kulübe bağışta bulunacaklarını taahhüt ettiler. Yönetim aynı zamanda sandalye kampanyası başlattı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle genel kurul sona erdi.

Malatya ve İstanbul’dan oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı:

“1- Ufuk Subaşı, 2- Metin Akyüz, 3- Mustafa Üstündağ, 4- Ramazan Erdem, 5- Şenol Sekizsu, 6- İlker Özan, 7- Tayfun Gömüç, 8- Engin Urla, 9- Vahap Özgür, 10- Tarık Çerkez, 11- Veli Doğan, 12- Kürşat Güven, 13- Mustafa Külah, 14- Mahir Çelik, 15- Erol Avşaroğlu, 16- Metin Özmen, 17- Bahattin Bölükbaşı,18- Ömer Duman,19- Mustafa Çoşkun, 20- Şevki Mol, 21- Murat Bölükbaşı, 22- Yusuf Kaplan, 23- Mehmet Sadık Kızılbakır, 24- Kadir Piranlıoğlu”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız