SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Araştırıldı, Uygun Görülmedi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:37:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret eden ve burada basın mensuplarının sorularını cevaplandıran AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, atıl şekilde bekleyen Vagon Fabrikası’nın lojistik köy olması için araştırma yaptırdıklarını ancak uygun görülmediğini belirterek, Malatya Organize Sanayi Bölgesi bölgesine lojistik köy için araştırmaların sürdüğünü bildirdi.

Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçiminde aday olup olmadığıyla ilgili soruya karşılık öz, ısrarcı olmadığını belirterek, “İlimizin kalkınmasına kim daha çok katkı sunacaksa, Rabbim onlara nasip etsin. Ben ısrarcı değilim, hayırlı olması için dua ediyorum. Henüz erken. Nasip bakalım. Seçimde ısrarcı değilim, hayırlısı ne ise o olsun” ifadelerini kullandı.

Partide ilçe seçimlerinin başlayıp devam ettiğini belirten Öz, “Halkımızın dertleriyle dertleşen, yeni ekiplerle yolumuza devam etmemiz gerekiyor. 3. Organize Sanayi Bölgesi'nin yapımı ise yavaş sürüyor. Malatya’ya daha hızlı hizmet gelmesi için bazen ara gazı vermemiz gerekiyor. Bazen ölü toprağı serilmiş gibi durumlar oluyor. 2010 yılında 3.organize ile ilgili 12 milyon metrekare alan oluşturuldu ancak, 1 milyon 800 bin metrekarenin alt yapısı ihale edildi. Daha fazla edilmesi için çaba gösteriyoruz. Ancak. Kamulaştırma sorunu çıktı” dedi.

Yeni Malatyaspor konusunda da görüşü sorulan Öz, “Bu işi siyasetin dışında tutmak gerekiyor. Ehliyetli ve liyakatlı kişilere vermek gerekiyor. Bizimle de bir şey paylaşılmadı. 4-5 yıldır yönetim konusunda istişarede bulunulmadı. Ama, Yeni Malatyaspor’un önce bir üst lige sonra da Süper lig’e çıkmasını arzuluyoruz. Bizler üzerimize düşen olursa, bizden talep olursa her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullardı.

Adil Gevrek başkanlığındaki yönetimin takımı sırtlamış olduğunu söyleyen Öz, “İyi bir iş adamı olan kardeşimiz Adil Gevrek’in yönetimi alması kadirşinaslıktır. İnşallah takımı Süper Lig’e çıkarır. Şimdi de Malatya Sivil toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkanı da olan Adil Gevrek kardeşimizi başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız