SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araya Girdi Öldürüldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:18:59
Araya Girdi Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Antalya’da kavga eden karı kocayı ayırmaya çalışan kadın bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Konyaaltı ilçesi Gürsü Mahallesi 345 Sokak'ta Aksoy Apartmanı'nda meydana gelen olayda, ayrı yaşadığı ve boşanma davası açan eşi Gülden B. ile kavga eden emekli öğretmen Hasan B., kendisini engellemeye çalışan komşuları Songül Ateş’i rambo diye tabir edilen bıçakla öldürdü. Şahıs, Hüsnü O.’yu da ağır yaraladı.

İddiaya göre, eşiyle aralarında bir süredir sorun bulunan, bu nedenle ayrı yaşayan Hasan B. dün telefonla görüştüğü boşanma davası açan eşi Gülşen B. ile tartıştı. Telefonda, "Seni öldüreceğim, geliyorum" diye tehditler savuran Hasan B. akşam saatlerinde eşinin kaldığı eve gitti. Gülşen B. eşiyle kapı önünde kavga etmeye başladı. Şiddet gören Gülşen B. yardım çığlıkları attı.

Kadının çığlıkları üzerine komşuları kuaför Songül Ateş ile Hüsnü O. yardıma koştu. Kavgayı ayırmaya çalışan Songül Ateş ve Hüsnü O., Hasan B.'nın elindeki Rambo bıçağıyla çeşitli yerlerinden yaralandı. Hasan B. olay yerinden kaçarken, yaralılar için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. İlk müdahaleleri burada yapılan yaralılar ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Karnından ve göğüs bölgesinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Ateş, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi süren Hüsnü O.'nun hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Polis, olaydan sonra kaçan Hasan B.'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan, eşine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma cezası alan Hasan B.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Polis, olaydan yara almadan kurtulan Gülşen B.'yı, firari eşinin olası saldırısına karşı koruma altına aldı.

40 yaşlarındaki Songül Ateş’in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsiden sonra yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi. Aslen Yazıhan- Tecirli Mahallesi'nden ve bekar olan genç kadının ailesinin Almanya'da yaşadığı, Malatya'daki evlerinin Paşaköşkü Mahallesi'nde bulunduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız