SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arayan Arayana.."

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş'ın Şeker Fabrikası ile ilgili başlattığı eylem sürecine Yeşilyurt İlçe Muhtarlar Derneği tarafından destek verildi.
 
Bir grup muhtarla birlikte Ziraat Odası'nı ziyaret eden Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Abuzer Taylan, "Ziraat Odası Başkanımızın yanındayız. Desteğimiz sonuna kadar devam edecek. Malatya sorunları karşısında saf dışı ediliyoruz. Sorduğumuz sorulara yanıt alamıyoruz. Başkanımızın yapmış olduğu eylemi destekliyoruz" dedi. Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, "Eğer birileri bu öncülüğü yaparsa, inanınki 4 gündür telefonlarım susmuyor, odamız boş kalmıyor. Her yöreden vatandaşlarımız arıyor. Malatya'nın sahipsizliğine 'dur' demek için elimizden geleni yapacağız. Bizim kimsenin şahsi olarak meselemiz yoktur. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Eğer yöneticiler ve siyasetçiler, Malatya'ya sahiplik yapamıyorlarsa, elbette birileri çıkacaktır. Haksızlıklar karşısında kimsenin sesi çıkmıyor. Yapılan güzel hizmetler için teşekkür ediyoruz. Malatya Belediye Başkanımızın 5 yıldızından birisi tarımdı, ama şuanda tarımın neresinde. Şeker Fabrikası gitti" diye konuştu. 
 
ARŞİV FOTO: Polatbaş, konferansta tepki gösterince salondan çıkarılmıştı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız