SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Art Arda Kayıplara Kalbi Dayanamadı, Mezarlıkta Öldü

0
Güncellendi - 2016-12-17 16:06:54
Art Arda Kayıplara Kalbi Dayanamadı, Mezarlıkta Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Art arda iki oğlunu kanserden, eşini ise trafik kazasından kaybeden Hanım Algül, ölen ağabeyini toprağa verirken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Ağabeyi Ali Rıza Erol’un (61) ölüm haberini alır almaz İstanbul’dan Malatya Arguvan’daki köyleri Göçeruşağı’na gelen Hanım Algül (59), ağabeyi defnedilirken mezarının başında üzüntüden kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Acı ve gözyaşıyla dolu bir ömür

Hanım Algül’ün gözyaşıyla geçen hayatı iki oğlunun da kanserden ölümüyle başladı. Henüz 25 ve 30 yaşlarındaki iki oğlunun acısı tazeyken Hanım Algül bu kez de eşinin trafik kazasından ölümüyle sarsıldı. Kocasının ölümüyle tamamen hayata küsen Hanım Algül, Malatya Arguvan’da yaşayan çok sevdiği ağabeyinin ölüm haberiyle ise adeta yıkıldı. Ağabeyi Ali Rıza Erol toprağa verilirken, mezarın başında kalp krizi geçiren Hanım Algül hayatını kaybetti.

Hanım Algül’ün cenazesi defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

Ailenin akrabası olan Arguvan Göçeruşağı Köyü Derneği Başkanı Hakkı Genç, art arda yaşadıkları ölümlerle büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

“Beni de ağabeyimle toprağa gömün”

Hakkı Genç, Hanım Algül’ün hayatının acı ve gözyaşıyla geçtiğini söyleyerek, “Hanım Algül’ün hayatı acı ve gözyaşıyla dolu bir hayat. Önce gencecik yaşta iki oğlunu kara toprağa verdi. Daha sonra eşini trafik kazasında kaybetti. En sonda ağabeyinin ölüm haberini aldı. İstanbul’dan gelirken birlikte geldik. Bize sürekli ‘Beni de ağabeyimle toprağa gömün’ dedi, durdu. Allah yakarışını duydu ki Hanım ablayı da sevdiklerinin yanında aldı” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    acıları günahlarına kefaret olur inşallah mekanı cennet osun
    0
    0
    Yanıtla