SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ARENA'da Son Durum...

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:32:33
ARENA'da Son Durum...
A- A+ PAYLAŞ

İlci Holding’e bağlı İlsan İnşaat tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Malatya Arena Stadyumu'nda inşaat son hızla devam ediyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihale edilen ve İlci Holding’e bağlı İlsan İnşaat tarafından yapılan stadyum inşaatıyla ilgili olarak, İlci Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Serdar Yıldız tarafından yapılan yazılı açıklamada, devam eden altyapı çalışmalarının yanı sıra 25 bin kişi kapasiteli stadyumun tribünlerinin yükselmeye başladığı bildirildi.

Malatya ve Türkiye futbol endüstrisine büyük katkı vermesi beklenen stadyumun konforunun parmakla gösterilecek nitelikte olacağına dikkat çekilen açıklamada, Malatya Arena’nın bin 252 araçlık otoparkı, tamamen kapalı tribünleri, alttan ısıtmalı sistemi ile Türkiye’nin en ve görkemli stadyumları arasında yerini alacağına vurgu yapıldı.

Serdar Yıldız, inşaat kalitesinden hiçbir ödün vermeden imalatların hızla devam ettiği bilgisini verirken, stadyumun zamanında bitirilmesi için gece gündüz çalışıldığını kaydetti.

136 bin 585 m2 alan üzerine kurulacak olan, 98 bin 684 m2 inşaat alanına sahip Malatya Arena’nın 2014 yılında bitirilmesi planlanıyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız