SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan 2. Lige Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:41:13
Arguvan 2. Lige Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Arguvanspor, yeni sezonda Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanıyor. 

Bir süre amatör kümede mücadele eden ancak ilgisizlikten dolayı kapanan Arguvanspor Kulübü, yeni bir yapılanmayla sezona hazırlanıyor.

Bütün evraklarını tamamlatan Arguvanspor Kulübü Derneği, bu sezon 2. Amatör Küme'de mücadele edecek. Kulüp başkanı Kanber Yıldırım, Arguvanlı çocuk ve gençlerin iyi bir ortamda spor yapmalarını sağlamak amacıyla yeni bir yapılanmayla Arguvanspor'u hayata geçirdiklerini söyledi.

Yıldırım, Arguvanspor'un bu sezon Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde mücadele etmeye başlayacağını kaydederek, "Kulübümüzle ilgili her türlü çalışmayı tamamladık. Evraklarımızı gerekli yerlere ilettik. Bu sezon Arguvanspor olarak Malatya amatöründe yer alacağız" dedi.

Yıldırım, Arguvan'a bir saha kazandırmak için çalışmalara başladıklarını da ifade ederek, en kısa sürede Arguvan'a bir saha yapılacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız