SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Belediye Başkanının Sitemi..

A- A+ PAYLAŞ

Arguvan'da 9-10 Temmuz'da yapılacak 3. Türkü Festivali hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Kızılay, ilçe kökenli işadamlarına da, yatırım yapmadıkları için sitem etti.

HAZIRLIKLAR TAMAM..
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızılay, Malatya'da düzenlediği basın toplantısında, 2003 yılından beri ilçede düzenlenen 'Türkü Festivali'nin bu yıl yapılacak 3'üncüsü için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Arguvan dili, türküleri ve Arguvan'ı Türkiye ile dünyaya tanıtmak istiyoruz. Festivalle, yöremizin ekonomik seviyesini yükseltmek için alt yapıyı oluşturmak ve şehirleşmeye katkı sunmak istiyoruz" dedi.

'Türkü Festivali' ile yöre kültürünü gelecek nesillere daha iyi bir şekilde aktarmak istediklerini kaydeden Kızılay, 9-10 Temmuz 2005 tarihinde gerçekleştirilecek olan festivale çok sayıda sanatçının katılacağını ve listede Ferhat Tunç, Kıvırcık Ali, Tolga Sağ, Hüseyin Turan ve Ali Kızıltuğ gibi sanatçıların da bulunduğunu söyledi.

Kızılay, festival kapsamında düzenlenecek olan "Avrupa Birliği sürecinde Türkiye" konulu panele, Tarık Akan, Mete Çubukçu, Erdoğan Aydın ve Sami Karaören'in katılacağını kaydetti.

İLÇELİ İŞADAMLARINA SİTEM..
Kızılay, Arguvanlılar'ın ilçeye sahip çıkması ve yatırım yapması gerektiğini söyleyedi.

Kızılay, Malatyalı iş adamlarına da sitem ederek, "İş adamları memleketlerine bir çivi çakmışlarsa, gelip kafama da çaksınlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız