SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Derneği Kongresi

A- A+ PAYLAŞ

Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 16. genel kurulu yapılırken, başkanlığa 3’üncü kez Asım Aydoğdu getirildi.

Derneğin Kızılay’daki binasında yapılan genel kurulda divan başkanlığını Cumali Gülbaş, yazmanlığı ise Ali Ekber Aslan yaptılar.

Kongrede üçüncü kez yönetim kurulu başkanlığına seçilen Asım Aydoğdu, dernek organlarının iletişim ve işbirliği içinde çalıştığını, komisyonların oluşturularak daha önceki çalışmalarını sürdüreceğini, yalnızca Ankara’da değil Ankara dışındaki hemşerileriyle de iletişim içinde bulunacaklarını belirtti.

Aydoğdu, Arguvan kültürüne, özellikle de türkülere emeği geçen halk ozanlarını anmayı geleneksel hale getirmek amacıyla her yıl bir ozanı anmayı amaçladıklarını, bu konudaki hazırlıklarının da sürdüğünü ekledi ve ayrıca iletişim kurmak isteyenler için de “Ankara Arguvanlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği Kumrular Caddesi No:4/6 Kızılay/ANKARA (Tel: 0312. 425 44 33)” adresini verdi.

Genel kurulda işbaşına getirilen isimler şunlar:

* Yönetim Kurulu Asil Üyeler
1- Asım Aydoğdu: Başkan
2- Yücel Adıgüzel: Başkan Yardımcısı
3- Ali Özçelik: Sayman
4- H.Hüseyin Özdemir: Sekreter
5- A.Hüseyin Doğan: Üye
6- İ. Özgür Bektaş: Üye
7- Abbas Göksu: Üye

* Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:
1- Ali Asker Şahin
2- Güner Fırat
3- Hayriye Dincer Tikence
4- Halime Şentürk
5- Selçuk Kaymaz
6- Gazi Şahin
7- Sedat Suna

* Denetim Kurulu Asil Üyeler:
1- Abbas Boyraz - Başkan
2- Süleyman Bayhan
3- Mehmet Lüle

* Denetim Kurulu Yedek Üyeler:
1- Ali Yalçınoğlu
2- Nihat Murşitpınar
3- Muharrem Özçelik

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız