SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Karababa Camii'ne Çevre Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2016-05-16 22:49:02
Arguvan Karababa Camii'ne Çevre Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından başlatılan “Yaşanılabilir bir Arguvan için” projesi kapsamında Arguvan’da çevre düzenlemeleri yapılmaya devam ediliyor.

Arguvan Belediyesi tarafında başlatılan ibadethanelerde çevre düzenlenmesi ve güzelleştirme çalışmaları kapsamında Karababa’da bulunan camii etrafında çevre düzenlemesi ve temizliği yapıldı. Camii çevresi kilit taşı ile döşetilirken, alan ferah bir görünüme kavuşarak vatandaşlar da çamurdan kurtulmuş oldu.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ilçe genelinde başlattıkları ibadethaneleri güzelleştirme ve çevre düzenlemeleri kapsamında son olarak Karababa Camiinde çalışmaları yaptıklarını söyledi. Kızıldaş, "Karababa Cami için yeni düzenlemeler yapıldı. Mevcut lavabo ve abdest alma yerleri daha kullanışlı hale getirildi. Ayrıca bayan ve erkek lavabo ve abdest alma bölümleri yapıldı." dedi.

Karababa Mahallesi Muhtarı Ali Kaya’da “Arguvan Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş’a, Cami İmamımız İrfan Özdemir ve Osman Karaaslan ile birlikte destek istediğimizde bizleri geri çevirmeyerek desteklerini sunduğu için Karababa Mahallesi adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bülten

ar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız