SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Postası Yayında

A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesinin büyük eksikliği olan gazetesinin olmayışı, Arguvan Postası’nın yayına başlamasıyla son buldu.

1954 yılında ilçe olan ve 46 köyü bulunan Arguvan’ın tarihi boyunca ilk defa gazetesi oldu. Okur- yazar oranının yüzde 98 olduğu “Türkü Başkenti” Arguvan ve köylerinin haberlerin ağırlıkta yer aldığı Arguvan Postası adlı gazete Arguvan dışında yaşayan tüm Arguvanlılara da ulaştırılacak.

Hasan Koç’un sahibi, Ali İhsan Öztürk’ün genel yayın yönetmeni olduğu gazete ile ilgili yapılan açıklamada Arguvan Postası gazetesinin; Arguvan ve köylerinin tanıtımı, ilçedeki sorunların kamuoyuna duyurulması ve kültürel birlikteliğin artırılması amacını taşıdığı belirtildi. İlçenin ilk gazetesi olma özelliğine sahip gazetenin bin beşyüz adet bastırıldığı, Arguvan’da, 46 köyünde ve büyük şehirlerde bulunan 37 vakıf ve dernek aracılığıyla tüm Arguvanlılara ulaştırılmasının hedeflendiği öğrenildi.

Aylık yayınlanacak Arguvan Postası gazetesinden temin etmek isteyenlerin arguvanpostasi@mynet.com e-mail adresine, adreslerini bırakabilecekleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız