SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Türkü Festivali Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilecek olan Arguvan Türkü Festivali 8-9 Temmuz Cumartesi- Pazar günü yapılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kızılay, festivalin Cumartesi günü saat 15.00'de başlayacağını bildirdi.

PROGRAM VE SANATÇILAR..
Arguvan Belediye Başkanı Kızılay, 2 günlük festivalin programını ve konser verecek sanatçıları, grupları şöyle açıkladı:

* 8 Temmuz 2006 Cumartesi
15.00 Açılış
Çocuk Halk Oyunları Ekibi
Açılış ve Konuşmalar
Bob Beer
Kutsal Evcimen
Gani Pekşen
Burak Orhan
Ulaş Özdemir
Pehlül Alkan
Birol Topaloğlu
Fırat Başkale&Ruken
Gülcihan Koç

* 9 Temmuz 2006 Pazar
Mustafa Tatlıtürk
Sakine Tatlıtürk
Zeynel Üstüner
Şirin Memiş
Nurgül Ateş
Çiğdem Kaya Elmas
Derya Çağlayan
Sevgi Demir
Ulaş Kurtuluş Ünlü
Recep Ergül
Mercan Erzincan
Pınar Sağ
Erhan Yılmaz
Türküler Sevdamız (Erdal Erzincan- Tolga Sağ- Yılmaz Çelik- Muharrem Temiz)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız