SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'a Futbol Sahası

0
Güncellendi - 2017-08-26 02:48:56
Arguvan'a Futbol Sahası
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Arguvan'a futbol sahası yaptırılıyor.

Arguvan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hakan Şentekin, yaptığı açıklamada, ilçemize kazandırılacak futbol sahası ile birlikte sporcuların daha iyi şartlarda maç öncesi hazırlıklarını yapacaklarını belirtti.

Yapılacak sahayla birlikte futbol müsabakalarının vatandaşlar tarafından izlenmesine imkan tanınmış olacağını aktaran Şentekin, "Ayrıca ilçemizde spora ilgi duyan ya da günlük fiziksel aktivitelerini yapmak isteyenlerin de hizmetine sunulacak bir tesise kavuşmuş olacağız. İkili sporcu soyunma odaları, 500 kişilik tribün ve 110-73 metre boy ve en uzunluğuna sahip olan sahamızın önümüzdeki mayıs ayına kadar tamamlanması planlanıyor." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Akcadag (6 yıl önce)
    Butun ilçelere bu tesisleri kazandırdığınız icin ilgili makamlara teşekkür ederek bir noktaya değinmek istiyorum sadece Akcadag ilçemizde bu tesisler yenilenmemiştir Genclik ve Spor Mud Akcadaga karşı bir tutum içinde olduğunu iyiden iyiye burada yaşayan vatandaşlar düşünmektedirler.Umariz ki bu düşünceler yanlış ve yersiz kalır ve burayada yeni bir saha kazandırılır. Aksi takdirde yoruma açık kalmayacak şekilde İl Gençlik ve Spor Mud Akcadaga karşı bir tutum içinde olduğunu kanıtlamış olacaklarıdır.Bu durumda da Akcadagimizin sizlere bakış açısı nasıl olacağını beklemeden bilmenizi isterim !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Emegi.gecen.herkese.tesekkurler.hayirli.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirel (6 yıl önce)
    Helal olsun
    0
    0
    Yanıtla