SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'a Futbol Sahası

0
Güncellendi - 2017-06-13 21:56:38
Arguvan'a Futbol Sahası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan ilçesinde saha, soyunma odaları ve tribünden oluşan tam teşekküllü bir futbol sahasının yapımına başlandığı belirtildi.

1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde geçen sezon şampiyon olan Arguvan Belediyespor’un maçlarını kendi sahasında oynaması için sürdürülen girişimler sonuç verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Arguvan Kaymakamlığı ve Arguvan Belediyesi’nin ortak çalışmaları sonucu Arguvan’a saha, soyunma odaları ve tribünden oluşan bir futbol sahası yapımı için çalışmalara başlandı.

"Yeni sahasını gelecek sezon kullanabilecek”

Müteahhit firma ile sözleşme imzalandığını ve yer tesliminin ardından sahanın yapım çalışmalarına başlandığı belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, “Arguvan Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve bizim ortak çalışmalarımız sonucu Arguvan’a tam teşekküllü bir sentetik saha kazandırma noktasında sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı. Arguvan Belediyespor’un son yıllarda futbolda yakaladığı başarı hepimizin malumu. İnşallah onlar da bundan sonra maçlarını kendi sahalarında oynayacaklar. Malatya’da tüm ilçe ve semtlere futbol sahası kazandırma yolunda önemli adımlar attık. Bu adımlarımızdan bir yenisi de Arguvan’dı. Arguvan Belediyespor yeni sahasını gelecek sezon kullanabilecek” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • volkan topçu (6 yıl önce)
    güzel bir çalışma ama anlamadığım bu haberi yaparken neden arguvanın eski saha resmi konulmamışta neresi belli olmayan bir resim konulmuş anlam çıkaramadım.......
    0
    0
    Yanıtla
  • onur sert (6 yıl önce)
    Amanha Akcadağa birtane çivi çakma sayın Fındıklı.
    0
    0
    Yanıtla