SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arguvan'a Şampiyonluk Çok Yakıştı"

0
Güncellendi - 2016-05-16 16:03:05
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş, Arguvan Belediyespor’un amatör ruh ile Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olduğunu söyledi.

Karakuş, Arguvan Belediyespor’un şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini belirterek, “Haklı bir şampiyonluk elde etmenin sevincini yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl kurduğumuz Arguvan Belediye Spor Kulübü kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bu yıl daha fazla çalışarak, daha fazla isteyerek ligin bitimine bir hafta kala yaşayarak tüm Arguvan halkını mutlu etmiştir. Arguvan, futbolu iyi bilen, destekleyen bir şehir olduğu için her maç yağmur demeden, çamur demeden statlara gelerek desteklerini her zaman gösterdiler. Tüm taraftarımıza ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum” dedi.

Yönetimin takıma her zaman büyük destek verdiğini ifade eden Karakuş, şunları söyledi:

“En son 90’lı yılların başında böyle bir sevinç yakalayan Arguvan şehrimize bu şampiyonluk çok yakıştı. Tamamen amatör ruh ile sahada mücadele eden, alın teri döken, canını dişine takan birlik ve beraberliğin simgesi olan futbolcularımıza, bu ruhu aşılayan teknik heyetimize, bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu olarak her zaman takımımızın yanlarında olduk. Önümüzdeki sezon 1. Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Malatya 1. Amatör ’de fair-play ruhu ile maçlara hazırlanarak örnek bir takım profili ortaya koymaya devam edeceğiz. Bizlere her zaman destek veren Arguvan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Mehmet Kızıldaş’a, Ana Sponsorumuz Abbas Waffle’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.”

Kulübün Teknik Sorumlusu Ali Turgut ise, "Bizlere güvenerek bu takımı emanet eden ve sezon boyunca bizlere her türlü desteği sunan başta Arguvan Belediye Spor Kulübü Başkanımız Kanber Yıldırım olmak üzere tüm yöneticilerimize, bu başarıda büyük emekleri olan sporcularıma, kulüp personelleri ve yardımcı antrenörlerime, şoförden tutun da malzemecisine kadar bütün camiamıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğu camiamıza armağan ediyorum. Önümüzdeki sezon için takımın iskeletini bozmadan, ihtiyaç duyulan mevkilere transferler yaparak kadromuzu çok daha güçlendireceğiz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Arguvan Belediyespor

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet demir (7 yıl önce)
    Helal olsun geçen yıl takımı yoktan var eden suat hocanın eseri
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Arguvanspor u tebrik ediyorum.Geçmişte bu takıma emek vermiş hocalarında ellerine sağlık.İnşallah 1.Amatör kümede de centilmence aslanlar gibi mücadele edersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)
    Tebrik ediyorum, Başarılarınızla gurur duyacağız,Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla