SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da 44 Km.'lik Alt Yapı Tamamlandı

0
Güncellendi - 2017-10-05 01:21:40
Arguvan'da 44 Km.'lik Alt Yapı Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Arguvan genelinde maliyeti 5,9 milyon TL olan 82,5 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Daha yaşanılabilir bir şehir için altyapı çalışmaları hızla devam ediyor.

Malatya merkez ve ilçelerinde dev projeleri hayata geçiren MASKİ Genel Müdürlüğü şehri içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu ağı ile donatmaya devam ediyor. Merkezde yapılan çalışmaların yanı sıra ilçelerde yapılan çalışmalarla şehrin tamamının yaşam kalitesini yükseltiyor. Daha yaşanılabilir bir şehir için sağlıklı altyapı ağı inşa etiklerini ifade eden Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “Arguvan İlçesi genelinde maliyeti 3 milyon TL olan 44,3 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmamızı tamamladık. DAP kapsamında 1 adet sulama kanalı inşa ettik..” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin vizyonuyla örnek projelere imza attıklarını belirten Genel Müdür, “Arguvan İlçesi genelinde gerçekleştirdiğimiz maliyeti 2,9 milyon TL olan 38,2 kilometrelik içmesuyu altyapı yatırımlarımız devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandığında Arguvan İlçemizin tamamı daha sağlıklı içmesuyuna kavuşacak ve daha temiz bir çevrede yaşayacak. Arguvan İlçesi ve Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. 3 yılda geldiğimiz nokta şehrimiz ve insanımız için gösterdiğimiz gayretli çalışmaların sonucudur. Özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız