SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da 8.5 Km.'lik İş Kaldı

0
Güncellendi - 2017-09-29 01:45:08
Arguvan'da 8.5 Km.'lik İş Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(MASKİ) Genel Müdürlüğü Arguvan İlçesi Merkezindeki 48,5 kilometrelik içmesuyu altyapı çalışmalarının 40 Kilometrelik kısmını tamamladı.

“İçmesuyu Altyapısında Son 8.500 Metre”

Malatya merkez ve ilçelerde dev altyapı projeleri hazırlayarak Malatya’yı muazzam bir altyapıya kavuşturmayı hedefleyen MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına kesintisiz devam ediyor. Yaptığı güçlü altyapıyla Malatyalıların musluklarına Türkiye’nin en kaliteli içmesuyunu ulaştırıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, “Malatya’mızın temiz içmesuyunu tüm mahalle ve ilçelerimize kaliteli bir şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Arguvan İlçesi Merkezinde maliyeti 3,4 milyon TL olan 48,5 kilometrelik içmesuyu altyapısı, 600 abone bağlantısı ve 2 adet debimetre vana odası çalışması yapıyoruz. Çalışmalarımızın 40 kilometrelik kısmını tamamladık. Kalan 8,5 kilometrelik çalışmalarımızı tamamlandığında Arguvan merkezdeki vatandaşlarımız dünya standartlarında daha kaliteli içmesuyuna kavuşmuş olacak. Hedefimiz Arguvan ve Malatya’nın tamamına daha sağlıklı ve bol içmesuyu sunmak. Malatya’nın tamamında çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız