SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Adalet Yürüyüşü

0
Güncellendi - 2017-06-22 18:14:02
Arguvan'da Adalet Yürüyüşü
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne Arguvan ilçesinde partililerle yaptığı yürüyüşle destek verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun 25 yıl hapis cezasına mahkum olup tutuklanması üzerine Ankara’dan İstanbul’a başlattığı ’Adalet Yürüyüşüne', CHP Malatya il yönetimi destek vermeye devam ediyor.

CHP Arguvan İlçe Başkanlığı önünde toplanan partililer, ellerinde ’Adalet’ yazılı pankartlarla İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar yürüdüler.

Burada basın açıklaması yapan İl Başkanı Kiraz, Adalet Yürüyüşüne sonuna kadar destek vereceklerini ifade ederek, “Bir devletin en önemli unsurlarından biridir adalet. Adaletin yeri olmadığı toplumlarda insanlar mutlu değildir. Devlete karşı güven duymazlar, güven duygusu olmayan toplumlarda huzur hakim olmaz ve gelişmiş bir toplum ortaya çıkmaz. Biz adalet konusunda Genel Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız, Genel Başkanımıza ve Ankara'daki tüm arkadaşlarımıza selam gönderiyoruz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • serdar aslan (6 yıl önce)
    Adalalet yerini bulduğu için bu showunuz, Enis Berberoğlu hak ettiği cezayı bulmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Adelet in olmadigi yerlerde haksizlik vardir duyarli olan insanlara tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Helal olsun size , Allahınıza gurban olam .
    0
    0
    Yanıtla